Van der Plas Metselwerken

Nieuws

NIEUWSKRANT met o.a. het laatste nieuws over onze projecten en werkzaamheden

Werken bij ons als Allround Metselaar?

By / Metselwerk / Reacties uitgeschakeld voor Werken bij ons als Allround Metselaar?

Metselaar worden bij Van der Plas Metselwerken? Volg dan je opleiding bij http://www.fundeon.nl

 

Allround metselaar inclusief nieuwe metseltechnieken

Als allround metselaar inclusief nieuwe metseltechnieken voer je complex metselwerk uit. Je maakt daarbij gebruik van verschillende technieken. Ook organiseer je het dagelijkse werk van de ploeg waarin je werkt.

De opleiding
De opleiding Allround metselaar inclusief nieuwe metseltechnieken kun je in de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) en de beroepsopleidende leerweg (bol) volgen. Meestal volg je deze opleiding in de bbl. Dit houdt in dat je gemiddeld vier dagen per week bij een bedrijf werkt en de vijfde dag naar school gaat. De opleiding duurt maximaal twee jaar. Soms kun je de opleiding sneller doen.
Toelatingseisen
Wil je beginnen aan de opleiding Allround metselaar inclusief nieuwe metseltechnieken (niveau 3)? Dan heb je eerst een diploma nodig van een opleiding in de bouw en infra op niveau 2, zoals Metselaar inclusief casco lijmwerk.Als je de bbl-opleiding wilt doen, kom je vaak in dienst van een opleidingsbedrijf. Een opleidingsbedrijf geeft je een arbeidscontract voor de duur van de opleiding. De meeste opleidingsbedrijven volgen een toelatingsprocedure.

Doorleren
Na de opleiding Allround metselaar inclusief nieuwe metseltechnieken (niveau 3) kun je op hetzelfde niveau ook nog de volgende opleiding volgen:

Of je stroomt door naar een opleiding op niveau 4, om vervolgens bijvoorbeeld uitvoerder, werkvoorbereider of calculator te worden.

Onze diensten

Jaren ervaring in Metselwerk, Doorstrijken , en Renovatieankers

Metselwerk

Of het nu om doorstrijken (pointmaster) of om traditioneel metselwerk gaat,  Van der Plas Metselwerken uit Katwijk levert u de kwaliteit die u als potentiële opdrachtgever verdient. lees meer…

Pointmaster Techniek

Pointmasteren of doorstrijken is een voegtechniek waarbij de metselmortel gebruikt wordt als voegmortel en waarbij de gevel in één keer wordt afgewerkt. lees meer..

Renovatie ankers

Van der Plas Metselwerken wilt u erop wijzen, dat uit inspectie van gevels blijkt, dat de toepaste spouwankers vaak zwaar zijn aangetast door corrosie. lees meer…