Van der Plas Metselwerken

Wie zijn we

Van der Plas Metselwerken is een allround metselbedrijf uit Katwijk. Vanaf 2011 zijn wij gecertificeerd als erkend leerbedrijf.

van der plas Metselwerken erkend-leerbedrijf

Of het nu om doorstrijken (pointmaster) of om traditioneel metselwerk gaat, wij leveren kwaliteit die u als potentiële opdrachtgever verdient.

Met een sterk eigen team en een zorgvuldig geselecteerde groep zzp-ers en onderaannemers, kunnen wij ieder project realiseren. Wij zorgen voor een mansbezetting en een werksnelheid geheel aangepast aan uw planning tot genoegen van u en de directie.

Wij hopen dan ook u zeer gewaardeerde opdracht te mogen ontvangen.

Onze diensten

Jaren ervaring in Metselwerk, Doorstrijken , en Renovatieankers

Metselwerk

Of het nu om doorstrijken (pointmaster) of om traditioneel metselwerk gaat,  Van der Plas Metselwerken uit Katwijk levert u de kwaliteit die u als potentiële opdrachtgever verdient. lees meer…

Pointmaster Techniek

Pointmasteren of doorstrijken is een voegtechniek waarbij de metselmortel gebruikt wordt als voegmortel en waarbij de gevel in één keer wordt afgewerkt. lees meer..

Renovatie ankers

Van der Plas Metselwerken wilt u erop wijzen, dat uit inspectie van gevels blijkt, dat de toepaste spouwankers vaak zwaar zijn aangetast door corrosie. lees meer…