Van der Plas Metselwerken

Metselbedrijven Katwijk

Metselbedrijf Van der Plas Metselwerken is Gevestigd in Katwijk en mag zich een van de grote ondernemers noemen op het gebied van metselbedrijven.

Metselbedrijven Katwijk

Metselbedrijf Van der Plas Metselwerken gevestigd in Katwijk is inmiddels een van de grote spelers op het gebied van metselbedrijven. Met een geselecteerde groep gemotiveerde metselaars uit Katwijk en omstreken is het metselbedrijf actief in Zuid Holland, Noord Holland en Utrecht. metselbedrijf van der Plas Metselwerken heeft zijn diensten uitgebreid met het boren en zagen van beton en zag door de vele aanvragen van verschillende partijen tevens de noodzaak om zich te specialiseren in renovatieankers. Zo is Van der Plas Metselwerken uitgegroeid tot een metselbedrijf dat zich inmiddels weet te onderscheiden van menig andere onderneming. Zeker in de nieuwbouw projecten is metselbedrijf Van der Plas Metselwerken inmiddels een begrip geworden. Duidelijke afspraken en het streven om steeds maar weer zichzelf te overtreffen maakt elk project tot een uitdaging.

 

 

Voor meer informatie kunt over ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen:

Van der Plas Metselwerken
Molentuinweg 4
2223 HB KATWIJK Zuid Holland

T 071 888 85 49 M 06 20 427 232
E info@vanderplasmetselwerken.nl | KvK 52246191 | BTW NL.8503.60.080.B01

Onze diensten

Jaren ervaring in Metselwerk, Doorstrijken , en Renovatieankers

Metselwerk

Of het nu om doorstrijken (pointmaster) of om traditioneel metselwerk gaat,  Van der Plas Metselwerken uit Katwijk levert u de kwaliteit die u als potentiële opdrachtgever verdient. lees meer…

Pointmaster Techniek

Pointmasteren of doorstrijken is een voegtechniek waarbij de metselmortel gebruikt wordt als voegmortel en waarbij de gevel in één keer wordt afgewerkt. lees meer..

Renovatie ankers

Van der Plas Metselwerken wilt u erop wijzen, dat uit inspectie van gevels blijkt, dat de toepaste spouwankers vaak zwaar zijn aangetast door corrosie. lees meer…