Van der Plas Metselwerken

Metselwerk

Metselwerk is vakwerk, en wat exclusief is, moet exclusief blijven!

de-dijkenVan der Plas Metselwerken is een ervaren bedrijf gespecialiseerd in Metselwerk. Of het nu om doorstrijken (pointmaster) of om traditioneel metselwerk gaat, wij leveren kwaliteit die u als potentiële opdrachtgever verdient.

Wij zijn actief voor zakelijke opdrachtgevers bij grote en kleine nieuwbouwprojecten. Van der Plas Metselwerken heeft niet alleen de kwaliteit van de geleverde diensten hoog in het vaandel staan, maar ook het zakelijk aspect is voor ons zeer belangrijk. Wij begrijpen dat een strakke planning en duidelijke afspraken noodzakelijk zijn om met een wederzijds vertrouwen het project succesvol en tevreden te laten slagen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Onze diensten

Jaren ervaring in Metselwerk, Doorstrijken , en Renovatieankers

Metselwerk

Of het nu om doorstrijken (pointmaster) of om traditioneel metselwerk gaat,  Van der Plas Metselwerken uit Katwijk levert u de kwaliteit die u als potentiële opdrachtgever verdient. lees meer…

Pointmaster Techniek

Pointmasteren of doorstrijken is een voegtechniek waarbij de metselmortel gebruikt wordt als voegmortel en waarbij de gevel in één keer wordt afgewerkt. lees meer..

Renovatie ankers

Van der Plas Metselwerken wilt u erop wijzen, dat uit inspectie van gevels blijkt, dat de toepaste spouwankers vaak zwaar zijn aangetast door corrosie. lees meer…