Van der Plas Metselwerken

Nieuwbouw 12 riante woningen “DUDOK-2″te Nieuwkoop

708B-F708A-F708C-F708D-F

 

 

 

 

 


Project: 12 riante woningen “DUDOK-2″te Nieuwkoop   Opdrachtgever: Vink & Veenman

Het plan Dudok-2 bestaat uit twaalf woningen die tussen de Elleboogvaart en Maarten Freeke Wije in liggen, in een rustige woonwijk zonder doorgaand verkeer.
Een pluspunt van het plan zijn de vele keuzemogelijkheden. Zo heeft u de mogelijkheid de woning naar uw specifieke wensen aan te passen.
Duurzame materialen
Bij de keuze van materialen is er gelet op milieuvriendelijkheid en kwaliteit. Daardoor tonen de woningen niet alleen bijzonder fraai maar zijn ze ook onderhoudsarm. Mooie gele stenen, houten kozijnen en platte daken bepalen het aangezicht van de woningen.

Onze diensten

Jaren ervaring in Metselwerk, Doorstrijken , en Renovatieankers

Metselwerk

Of het nu om doorstrijken (pointmaster) of om traditioneel metselwerk gaat,  Van der Plas Metselwerken uit Katwijk levert u de kwaliteit die u als potentiële opdrachtgever verdient. lees meer…

Pointmaster Techniek

Pointmasteren of doorstrijken is een voegtechniek waarbij de metselmortel gebruikt wordt als voegmortel en waarbij de gevel in één keer wordt afgewerkt. lees meer..

Renovatie ankers

Van der Plas Metselwerken wilt u erop wijzen, dat uit inspectie van gevels blijkt, dat de toepaste spouwankers vaak zwaar zijn aangetast door corrosie. lees meer…