Van der Plas Metselwerken

Brede School Dr. H. Bavinck te Vlaardingen

bavinck01781A-F781B-F826A-F

 

 

 

 

 


 

Project: Brede School Dr. H. Bavinck    Opdrachtgever: Vink &Veenman

Dit project betreft de nieuwbouw van een een schoolgebouw (Brede School) aan de Da Costastraat te Vlaardingen.
Het gebouw biedt onderdak aan een 11-klassige basisschool met 11 klaslokalen, nevenruimten en een speellokaal, een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. De diverse functies zijn gevestigd onder één dak.
De Brede School heeft een oppervlakte van ca. 1.550 m2 bvo
De school is een galerijschool: de kinderen die op de eerste verdieping les krijgen, bereiken hun lokaal via een galerij. Het grote voordeel ervan is dat grote stromen kinderen die via één ingang de school binnen komen, tot het verleden behoren. Het gebouw is gericht op de toekomst: ruime lokalen. Een ruime in het midden van het gebouw functioneert als tribune.

Bekijk dit project op de website van de opdrachtgever voor meer informatie

Onze diensten

Jaren ervaring in Metselwerk, Doorstrijken , en Renovatieankers

Metselwerk

Of het nu om doorstrijken (pointmaster) of om traditioneel metselwerk gaat,  Van der Plas Metselwerken uit Katwijk levert u de kwaliteit die u als potentiële opdrachtgever verdient. lees meer…

Pointmaster Techniek

Pointmasteren of doorstrijken is een voegtechniek waarbij de metselmortel gebruikt wordt als voegmortel en waarbij de gevel in één keer wordt afgewerkt. lees meer..

Renovatie ankers

Van der Plas Metselwerken wilt u erop wijzen, dat uit inspectie van gevels blijkt, dat de toepaste spouwankers vaak zwaar zijn aangetast door corrosie. lees meer…